Yeni Transformers Oyunu Aksiyona ve Yarışa Odaklanıyor

Pek çok popüler serinin olduğu gibi Transformers’ın da bilgisayar oyunları bulunuyor ancak bu oyunlar genellikle Transformers hayranlarını tatmin etmiyor. Devasa robotları dövüştürmek keyifli olsa da Transformers demek bir yandan da araç formunu kullanmak demek. Bu da geliştiriciler için hem savaş oyunları hem de yarış oyunları konusunda çalışmayı gerektiriyor. 

3DClouds tarafından geliştirilen Transformers: Galactic Trials, genel olarak yarışa odaklanan bir yapım. Tek oyunculu modda “savaş-yarış pistleri”nde hem savaşacağız hem de çeşitli sürüş mücadelelerine katılacağız. Bu esnada da Prime Relics adlı nesneleri toplayarak yeni karakterler ve beceriler açabileceğiz. 

Transformers: Galactic Trials fragmanı

Oyunda çok sayıda Autobot ve Decepticon yer alıyor. Bu karakterler arasında Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Wheeljack, Megatron, Shockwave ve Soundwave gibi karakterler de yer alıyor. Muhtemelen bu oyun için, normalde kara araçlarına dönüştüğünü görmediğimiz karakterlerin de alternatif modelleri karşımıza çıkacak. Kaldı ki hadi uçağa falan dönüşen karakterler gene bir şekilde hikâyeye bağlansa bile radyoteype dönüşen karakter de var, yani alternatif versiyonlar neredeyse kesin. 

Oyunda Nemesis Prime adlı bir de ana düşmanımız olacak ve Prime Relic adı verilen nesneleri ondan önce toplamaya çalışacağız. Yine de oyunun ana odak noktası daha farklı olabilir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir